Plaats de Wereld voor Jeroen

Jan StegemanNieuws

Ik ben Jeroen, 38 jaar en ik kom uit Assen. In mijn vrije tijd speel ik graag gitaar, luister naar muziek … van de jaren 60 folk, blues, rock tot aan keiharde heavy metal. Ook vind ik fotografie erg leuk. In het verleden heb ik organisaties geholpen met fotograferen van evenementen, oa: PAG Rally en het Kerst Volleybal Toernooi. Op dit moment doe ik vrijwilligerswerk bij Plaats de Wereld en ben ik scoutingleider van de Bevers – dat is den kleutergroep 5-7 jaar – bij de Johannes Post Groep in Assen. Het is erg inspirerend en dankbaar om met die kinderen een zaterdagmiddag te spenderen, want kinderen zijn eerlijk en zijn vol van verwondering en nieuwsgierigheid. Naarmate we meer volwassen worden lijken we dit gevoel kwijt te raken.

Lees verder op de website Vries.nu >>