Plaats de Wereld 10 jaar

Jan StegemanNieuws

Afgelopen zaterdag vierde stichting Plaats de Wereld haar 10 jarig bestaan. Het was open huis aan de Westerstraat in de Dorpstuin en het gebouw van Plaats de Wereld. De belangstelling was groot en de sfeer bijzonder gezellig. Voor de inwendige mens was er van alles te eten en te drinken. Na een kort welkom blikte Johan Westerhof terug en nam ons daarin mee langs mooie momenten in het bestaan van Plaats de Wereld. Daarbij stond hij ook stil bij de mensen die ons in deze periode zijn ontvallen. Mensen die vaak zoveel voor de doelstellingen en activiteiten van Plaats de Wereld hebben betekend. Wim nam ons op zijn eigen wijze mee door de 10 jarige geschiedenis. Het was een geslaagde dag van weerzien, terug blikken, bijpraten en vooruit kijken.

Dit bericht is overgenomen van vries.nu