Etaleur

Yvonne Vacatures

Als etaleur ben je de drijvende kracht achter een eigentijdse spannende vormgeving van de winkel van Plaats de Wereld. Je weet een naadloze presentatie neer te zetten van de wisselende collecties wereldproducten en de groene leefstijlartikelen.
Jij weet het assortiment zo te presenteren dat bezoekers het iedere keer opnieuw leuk vinden om in de winkel rond te kijken.

Wie zoeken wij
• Jij zit vol creatieve ideeën hoe de unieke producten van Plaats de Wereld op originele wijze kunnen worden gepresenteerd.
• Je hebt beroepsmatige ervaring op gebied van etaleren, styling en commerciële verkoop.
• Je hebt affiniteit met arts & crafts uit verschillende culturen en weet in te spelen op leefstijltrends van de brede groep mensen die over de vloer komt.
• Je bent in staat om de huisstijl van Plaats de Wereld (rustiek, eco, wereld & upcycle) vorm te geven in de hippe expositie van de collectie atelier-werkstukken en ingemaakte producten.
• Je werkt zelfstandig, in afstemming met de werkgroep die het atelier aanstuurt.
• Je hebt minimaal 4 -6 uur per maand beschikbaar

Wat bieden wij
• Een plek in een enthousiaste en dynamische organisatie met oog voor haar mensen
• Deelname aan een initiatief dat van grote betekenis is voor mensen dichtbij én ver weg
• De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en relevante werkervaring op te doen
• Zelfstandigheid in de functie waarbij veel ruimte is voor eigen initiatief

Solliciteren?
Voldoe je aan ons profiel? Laat het ons weten, dan gaan we graag met je in gesprek.
Meer informatie?
Wil je meer informatie over Plaats de Wereld of over deze functie? Neem dan contact op met Johan Westerhof (directeur) e-mail: info@plaatsdewereld.nl of telefoon 0592-795340 of 06-52212806

Over Plaats de Wereld
Plaats de Wereld verbindt mensen, ver weg en dichtbij. Omdat we alleen samen de wereld eerlijker en mooier kunnen maken.
Onze laagdrempelige vrijwilligersorganisatie is een educatief activiteitencentrum waar we kennis en inspiratie over een leefstijl dichtbij de natuur en de veelkleurigheid van de wereld delen. Dat doen we eerlijk, respectvol en genietend. We werken samen met scholen, kerken, maatschappelijke organisaties en lokale overheden. Inkomsten en kennis delen we met projecten in andere werelddelen, waar we nauw bij betrokken zijn.
Ons aanbod bestaat uit workshops, trainingen, lezingen en evenementen voor kinderen en volwassenen. Ons werelderf in het centrum van het Drentse dorp Vries fungeert ook als ontmoetingsplek waarbij de dorpstuin en het open atelier een belangrijke rol spelen.