Keukenmedewerker bakochtend

Ciska SchoenmakerVacatures

Wat ga je doen?
Voor ons veelkleurig keukenteam zijn we op zoek naar keukenmedewerkers voor onze bakochtend. Op een vast dagdeel help je mee met bakken van diverse koek en baksels. De bakochtend is onderdeel van het keukenproject Samen gezond koken en eten. Dit project wordt aangestuurd door onze coördinerend Keukenmedewerker.
Wekelijks wordt op twee dagdelen samen gekookt, gebakken en ingemaakt. Leren koken en bakken, uitwisselen van recepten en ervaring en samen optrekken staan centraal. Er wordt aandacht besteed aan de regels van hygiëne, oogsten van groenten en kruiden, gebalanceerde, gezonde voeding en budgetvriendelijk koken.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een medewerker die:
– het leuk vindt om te bakken
– enthousiast is over de visie en doelstelling van Plaats de Wereld
– passie en interesse heeft voor natuurlijke, duurzame voeding en de wereldkeuken
– minimaal 1 dagdeel (3 uur) per week beschikbaar is op maandagochtend

Wat bieden wij?
– een werkplek op een prachtige plek in een dynamische organisatie
– ontmoeten van mensen met diverse achtergronden en kennismaken met de wereldse keuken
– de kans deel uit te maken van een initiatief dat van betekenis is voor mensen dichtbij en ver weg
– de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen en relevante werkervaring op te doen
– het oefenen van je Nederlands

Wie zijn wij?
Plaats de Wereld is een gastvrij en laagdrempelig activiteitencentrum rond leven dichtbij de natuur en de veelkleurige wereld. Met activiteiten voor alle leeftijden om inspiratie op te doen en anderen te ontmoeten. Om samen bij te dragen aan een eerlijker en betrokken wereld. Vanuit onze visie komen de volgende punten met betrekking tot onze keuken naar voren: eerlijk &puur, vegetarisch, wereldkeuken, gezonde voeding en groene werkwijze.

Solliciteren?
Voldoe je aan ons profiel? Laat het ons weten, dan gaan we graag met je in gesprek.

Meer informatie?
Wil je meer informatie over Plaats de Wereld of over deze functie? Kijk op onze website www.plaatsdewereld.nl of neem contact op met Johan Westerhof via e-mail info@plaatsdewereld.nl of telefoon 0592-795340 of 06-52212806.