Bij-de-Handboek Buurtplaats

YvonneNieuws

Bij-de-Handboek Buurtplaats

Buurtplaatsen. Een plek in een wijk of dorp waar mensen tot bloei komen, waar aandacht is, waar je mee kunt doen. De aanpak van Plaats de Wereld in Vries en Assen Bloeit start met de vraag: Heb je zin om mee te doen en mee te bouwen? Met succes, want er ontstonden bruisende en veelkleurige centra waarin mensen zich verbinden met elkaar en de omgeving. Met zorg voor alles wat groeit en bloeit. De ervaringen en uitgangspunten van Buurtplaatsen Plaats de Wereld en Assen Bloeit zijn beschreven in een Bij-de-Handboek, een concrete beschrijving met handvatten om zelf aan de slag te gaan met het concept en de uitgangspunten.

 . 

Voor meer informatie klik hier:

https://www.bouwjebuurtplaats.nl> of Bij-de-Handboek Buurtplaats/