Wandeltocht voor de verbouwing bij Plaats de Wereld

YvonneNieuws

Onze fondsenwerver Frits Colenbrander komt letterlijk in de benen! Volgende maand loopt hij naar Santiago de Compostella, als sponsorloop voor onze verbouwing. Hij draagt het werk van Plaats de Wereld een warm hart toe. Frits: ‘Met mijn sponsorloop voor Plaats de Wereld wil ik hun verbouwplannen (zolder en schuur) een financiële impuls geven.’

Door deze verbouwing maken we meer ruimte voor mensen om mee te doen in onze organisatie. Door de nu ongebruikte zolder bruikbaar te maken en de bestaande schuren te slopen en herbouwen, vergroten we onze capaciteit. Daarmee wordt de druk op het gebouw lager en kunnen meer mensen hun activiteiten ontplooien. De uitvoering van de verbouw vindt plaats door lokale ondernemers met hulp van statushouders en mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

‘Lopen met de benen,
voor betaling van hout, arbeid en stenen.
Voor een vernieuwde stek,
want we gunnen iedereen bij Plaats de Wereld een fijne werkplek
Doe mee en doneer,
Ik loop voor jullie bij mooi en slecht weer.
Een kleine of grote donatie, jouw bijdrage maakt het verschil,
Op Polarsteps kun je mijn reis volgen voor wie dat wil.’

Wij vinden deze actie helemaal fantastisch! We kennen Frits als een bevlogen en daadkrachtige collega, met een warm hart voor zijn medemens. Je kan de wandeltocht meemaken via zijn Polarsteps verslag (link volgt nog).

Wil jij Frits sponsoren en onze verbouwing mogelijk maken? Dat kan.
Maak een bijdrage over naar Plaats de Wereld via deze link of door de QR code hieronder te scannen.