Frits is onderweg! Start sponsorloop

YvonneNieuws

De eerste stappen van Frits voor Plaats de Wereld zijn gezet. Hij loopt van Vries naar Santiago de Compostella, als sponsorloop voor onze verbouwing. Hij draagt het werk van Plaats de Wereld een warm hart toe. Frits: ‘Met mijn sponsorloop voor Plaats de Wereld wil ik hun verbouwplannen (zolder en schuur) een financiële impuls geven.’

Door deze verbouwing maken we meer ruimte voor mensen om mee te doen in onze organisatie. Door de nu ongebruikte zolder bruikbaar te maken en de bestaande schuren te slopen en herbouwen, vergroten we onze capaciteit. Daarmee wordt de druk op het gebouw lager en kunnen meer mensen hun activiteiten ontplooien. De uitvoering van de verbouw vindt plaats door lokale ondernemers met hulp van statushouders en mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Je leest er hier meer over.

Wij waren erbij toen de stappenteller van de nul ging en zwaaiden Frits uit. Nog even een stukje aan de hand van zijn lief om vervolgens bij het plaatsnaambord alleen verder te stappen. Veel succes Frits!

Doe je ook een donatie? Je kunt Frits sponsoren via deze link.