Sponsoring

Plaats de Wereld zet zich in voor wereldwijde solidariteit en educatie & inspiratie rond duurzaam leven. We hebben de overtuiging dat we alleen samen de wereld (dichtbij en ver weg) eerlijker en mooier kunnen maken. We zoeken sponsors die ons helpen om die missie mogelijk te maken.

In ons activiteitencentrum komen veel mensen over de vloer, 5000-6000 bezoekers per jaar, bijna 100 vrijwilligers en meer dan 75 mensen die een community hebben gevonden in onze werk- en pleisterplaats, Voor sommigen is dit de plek om de draad van een sociaal actief leven weer op te pakken (mensen met psychische of chronische ziekte, handicaps of sociaal isolement). Voor het runnen van deze werk- en pleisterplaats zijn we voor een groot deel afhankelijk van giften en sponsoring. Daarom hebben we de club van 100 vrienden en een sponsoractie. Plaats de Wereld is een stichting met ANBI-status in Vries

Vrienden worden: de club van 100
Plaats de Wereld heeft een club van 100 Vrienden. De vriendenactie maakt educatieve activiteiten en de ontmoetingsfunctie van atelier en tuin mogelijk. Er zijn in totaal 100 vrienden nodig die Plaats de Wereld met €100,- per jaar ondersteunen. Giften zijn fiscaal aftrekbaar want we hebben de ANBI-status.

We ontmoeten onze vrienden graag regelmatig. Daarom informeren we de ‘Vrienden van Plaats de Wereld’ als eerste over ontwikkelingen en uitnodigen voor onze activiteiten. Op onze jaarlijkse vriendenavond geven we informatie over onze plannen voor het nieuwe jaar onder het genot van een wereldhapje en drankje.

Je kunt je als vriend aanmelden door ons te mailen. Wij sturen je dan aanvullende vrienden- informatie toe of je maakt je bijdrage rechtstreeks over op rekeningnummer NL 84 TRIO 0254 6628 11 t.n.v. Stichting Plaats de Wereld o.v.v. vriendenactie.

Sponsoractie
We zoeken 12 sponsors die elk met €1200,- per jaar de ontmoetingsplek financieel mogelijk maken: voor elke maand dus 1 sponsor. Sponsors zijn voor ons belangrijk, daarom bieden we graag een voor u interessante tegenprestatie. We bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden van sponsoring.