Sponsors

Vacht & Dacht uit Roden

Een jong dynamisch bedrijf in Roden dat van prachtige natuurlijke vachten, dacht spint. Dacht is een oud Nederlands woord voor garen.
Wat Vacht & Dacht en Plaats de Wereld gemeen hebben? Passie voor de wereld waarin we leven en natuurlijk en duurzaam leven en produceren én oog voor mensen.
Elk garen van Vacht & Dacht heeft een verhaal: verbonden met duurzame producenten van wol in Afrika, Azië en in Nederland.

Lees meer over dit unieke bedrijf op www.vachtendacht.nl

Arch-Green uit Groningen

Mark van Seventer, ingenieur, ondernemer én wereldburger, is eigenaar van Arch-Green. Een bedrijf voor advisering en projectontwikkeling op het gebied van circulaire economie en groene energieprojecten. Out of the box denken, over grenzen heen meewerken aan oplossingen voor wereldissues, dat is wat Mark van Seventer en Plaats de Wereld verbindt. Daarom is Arch-Green een van de sponsoren van Plaats de Wereld om ons te helpen ons stukje te kunnen doen in circulaire economie op lokaal niveau in verbondenheid met projecten elders in de wereld.

VDA gietvloeren uit Vries

Anton en Berthilde de Vries van VDA gietvloeren uit Vries sponsoren Plaats de Wereld. Hun bedrijf is de specialist voor gietvloeren en vloercoatings. Dit persoonlijke en professionele bedrijf draagt Plaats de Wereld een warm hart toe en is in 2017 en 2018 een van de sponsoren.