Bij-de-Handboek Buurtplaats

 17,50

Een Buurtplaats is een bruisende plek in dorp of wijk, een smaakmaker en verbinder waar de toon wordt gezet voor meer samen, meer inclusie en meer plezier.

In een co-creatie zetten de sociale avonturier-ondernemers van Plaats de Wereld in het dorp Vries en Assen Bloeit in de stadswijk Assen Oost hun kennis en ervaring op papier.  In dit bij-de-handboek geen kant en klaar recept, maar een handreiking voor diegenen die zich hard willen maken voor de totstandkoming van warme gemeenschappen, creatieve broedplaatsen  waar mensen tot bloei komen en die actief bijdragen aan een mooiere wereld waar iedereen kan meedoen.

In het boek komt aan de orde wat een Buurtplaats te bieden heeft, welke uitgangspunten sleutel zijn voor succes, met en voor wie je een Buurtplaats start en hoe je een plek vindt. Ook komen praktische zaken als fondsenwerving, samenwerking en organisatiestructuur aan bod. Kortom een praktisch boek dat een handreiking is om zelf met de principes van de Buurtplaats aan de slag te gaan.

Auteur: Yvonne Westerhof- de Leeuw, 2024

Op voorraad

Categorieën: , ,

Extra informatie

Gewicht 0,2 kg