Rugzak Andes

 16,95

Een stijlvolle en kleurrijke rugzak uit de Andes. Handgesponnen en plantaardig geverfd en geweven rugzak uit de Andes. Gevoerd met ritsvak.

De volkskunst in Latijns-Amerika is sterk beïnvloed door de culturen van de inheemse indiaanse bevolking en de pre-columbiaanse beschaving. Het kleurgebruik is temperamentvol en de afbeeldingen weerspiegelen het dagelijks leven.

  •  ambachtelijk handwerk
  • duurzaam
  • een product met een verhaal

Slechts 1 resterend op voorraad

Categorieën: ,

Beschrijving

Minga – ateliercollectie 2020

Onze eerste ateliercollectie van 2020 is geïnspireerd door Minga, een Latijns Amerikaans begrip uit de Andes. Gezamenlijk optrekken om iemand te helpen, met plezier en waardering, in de vaste zekerheid dat je op de anderen kunt rekenen als je zelf hulp nodig hebt.

Stevige verbondenheid is de basis van Minga waarbij sprake is van wederkerigheid en gelijkwaardigheid!
In de volkskunst die aan de basis van deze collectie ligt, staan voorwerpen en taferelen van alledag centraal in de flamboyante temperamentvolle kleuren van de volken van Latijns Amerika.

Unieke producten bij Plaats de Wereld!

Bij Plaats de Wereld maken we unieke producten. Op ons laagdrempelig werelderf in Vries (Drenthe) maken we in onze ateliers prachtige, handgemaakte producten. We werken zoveel mogelijk met hergebruikte en natuurlijke materialen. In onze ateliers kan iedereen meedoen! Interesse in wat wij te bieden hebben?

Voor meer informatie kijk op www.plaatsdewereld.nl/workshops